top of page
  • Mieke Hoste

Professionele wondverzorging op maat van uw noden

Heeft u last van doorligwonden? Is een familielid recent geopereerd? Of heeft een van uw huisgenoten misschien brandwonden opgelopen? Wat voor wonden er ook verzorgd dienen te worden, het is van groot belang dat dit op een correcte en grondige manier gebeurt. Gelukkig kan u voor professionele wondverzorging in de regio van Assebroek altijd terecht bij de experts van Thuisverpleging Mieke Hoste.
Eenvoudige wondverzorging

Of u nu nood heeft aan specifieke wondverzorging op voorschrift van een arts, of er simpelweg enkele haakjes en/of draadjes dienen verwijderd te worden, onze ervaren verpleegkundigen komen met plezier bij u langs om u te helpen. Zij zullen de evolutie van de wonde opvolgen, daarover verslag uitbrengen bij de verantwoordelijke arts en zo nodig de behandeling aanpassen. Wij zijn gespecialiseerd in de verzorging van vrijwel alle soorten wonden, waaronder:

  • Doorligwonden Doorligwonden zijn het resultaat van afgestorven weefsel en kunnen verschillende oorzaken hebben, waaronder een te lange periode van te hoge drukkracht op het weefsel, verminderde mobiliteit of medicatiegebruik.

  • Postoperatieve wonden Samen met uw arts kunnen wij een verzorging bepalen van wonden die het resultaat zijn van een chirurgische ingreep, zoals bijvoorbeeld een maagoperatie, een orthopedische of een andere ingreep.

  • Brandwonden Voor een goede heling van brandwonden is een correcte en specifieke verzorging onontbeerlijk. Daarnaast geven onze verpleegkundigen ook advies op verschillende vlakken, zoals mobiliteit en pijnbestrijding.

  • Diabetische voetwonden Verminderde doorbloeding in de voeten als gevolg van diabetes kan leiden tot wondjes en een vertraagde wondheling. De experts van Thuisverpleging Mieke Hoste specialiseren zich in zowel preventie als behandeling van diabetische voetwonden.

  • Wonden met een drain voor vochtafdrijving Ook wanneer een chirurg beslist om ter bevordering van de wondgenezing een drain te plaatsen, kan u op onze verpleegkundigen rekenen voor toezicht en eventueel verwijderen van de drain.


Benieuwd naar wat wij voor u kunnen betekenen? U kan altijd gerust en vrijblijvend contact opnemen met Thuisverpleging Mieke Hoste in Assebroek, voor info en een afspraak!

6 weergaven0 opmerkingen

Comments


bottom of page