top of page
  • Mieke Hoste

Dag van de Zorg: een unieke blik achter de schermen

Op 17 maart 2024 opent de zorg- en welzijnssector haar deuren voor jou, je familie en vrienden tijdens de Dag van de Zorg. Voor het dertiende jaar op rij bieden meer dan tweehonderd organisaties in Vlaanderen en Brussel een exclusieve kijk in hun wereld. Of je nu geïnteresseerd bent in algemene of psychiatrische ziekenhuizen, woonzorgcentra, kinderdagverblijven, voorzieningen voor personen met een beperking, innovatieve bedrijven, scholen, dagverzorgingstehuizen, dienstencentra, of thuiszorgwinkels, er is voor ieder wat wils!

palliatieve zorg

Een dag voor iedereen

Dag van de Zorg richt zich op jong en oud. Speciale programma's voor kinderen, waaronder wedstrijden, speurtochten en workshops, zorgen voor een dag vol plezier en educatie. Maar ook volwassenen worden niet vergeten. De deelnemende organisaties streven ernaar om elke bezoeker een onvergetelijke ervaring te bezorgen. Dit kan variëren van bijzondere tentoonstellingen en concerten tot inspirerende rondleidingen die je onderdompelen in het leven van hun gebruikers of bewoners. Bovendien is er bij veel organisaties ruimte voor ontspanning met een hapje en een drankje.


Meer dan een opendeurdag

Dag van de Zorg is echter meer dan alleen een opendeurdag. Gedurende de hele week vóór 17 maart wordt de zorgsector in al zijn diversiteit en volle omvang in de schijnwerpers gezet. Dit gebeurt met verschillende acties en activiteiten, in samenwerking met deelnemers, partners, radio en televisie.


Verpleging aan huis: zorg tot in het kleinste detail

Verpleging aan huis gaat verder dan alleen verzorging. Het biedt een luisterend oor, een steunende schouder en nauwe samenwerking met familie en andere betrokkenen. Thuisverpleging Mieke Hoste bestaat uit een team van zes toegewijde verpleegkundigen die werken met een hart voor hun vak en voor de patiënt.


Wil je meer weten over wie wij zijn en waar we voor staan? Bezoek onze website voor meer informatie.


Mis deze kans niet om een unieke kijk achter de schermen van de zorg- en welzijnssector te krijgen tijdens Dag van de Zorg op 17 maart 2024. Het is een gelegenheid om waardering te tonen voor deze belangrijke sector en te zien hoeveel impact zij hebben op ons dagelijks leven.

7 weergaven0 opmerkingen

Comments


bottom of page